Линије 51а, 52, 53, 54 и 55 – Привремено измештање стајалишта од 22. 05.
21.05.2024

У складу са решењем Градске управе за саобраћај и путеве, од 22.05. до 03.06.2024. године привремено ће бити измештена аутобуска стајалишта „Новосадски пут-Зорана Радмиловића“ и „Спортски центар“. Због радова на рехабилитацији коловоза на Новосадском путу, у делу од Улице хероји са Кошара у Ветернику до Мачванске улице у Новом Саду (у смеру према Ветернику) за линије 51а, 52, 53, 54 и 55 биће постављено привремено аутобуско стајалиште на острву Новосадског пута, наспрам постојећег стајалишта „Новосадски пут-Зорана Радмиловића“ (у траци за скретање из супротног смера) и привремено аутобуско стајалиште на острву Новосадског пута, наспрам постојећег стајалишта „Спортски центар“ (у траци за скретање из супротног смера).Затварање пута Свилош – Грабово
14.05.2024

Због асфалтирања деонице локалног пута Свилош – Грабово, аутобуси који саобраћају до и из Грабова од 15. до 18. маја 2024. године у периоду од 07:30 часова до 17:00 часова саобраћаће до и из Свилоша.
Мапу измена погледајте ОВДЕ.Линија 43 - Додатна измена дела трасе на поласцима који саобраћају преко Танкосићева
29.03.2024

Од 03. 04. 2024. године поласци на линији број 43 (Нови Сад-Степановићево), који по реду вожње саобраћају преко Танкосићева, од окретнице у Кисачу саобраћаће новоизграђеним путем од Светосавске улице до државног пута II А. Аутобуси на наведеним поласцима саобраћаће и у повратку „преко Танкосићева“ за Нови Сад (радни дан, субота, недеља).
На измењеном делу трасе су регистрована три нова стајалишта.
Смер према Степановићеву:
- стајалиште Кисач/Новоизграђени пут/Светосавска (поред новог стајалишта користиће се сва редовна стајалишта на траси, укључујући и стајалиште на окретници у Кисачу).
Смер према Новом Саду:
-стајалиште Кисач/Новоизграђени пут/Светосавска
-стајалиште Кисач/Михала Карделиса/Милана Тепића
(поред два нова стајалишта користиће се сва редовна стајалишта на траси).Линије 42, 43 – Привремене измене траса на поласцима кроз Танкосићево
30.01.2024

У складу са решењем Градске управе за саобраћај и путеве, од 31. 01. 2024. године привремено ће бити измењене трасе аутобуских линија 42 и 43 (поласци кроз Танкосићево). Због радова на изградњи водоводне и канализационе мреже у Железничкој улици у Кисачу, аутобуски саобраћај одвијаће се на следећи начин:
Смер из Новог Сада
На раскрсници Др Јанка Гомбара/Бенешова аутобуси ће скретати лево и настављати Бенешововом улицом до раскрснице Бенешова/Ондреја Марчока, скретаће десно и саобраћати Улицом Ондреја Марчока до раскрснице Ондреја Марчока/Јана Колар, скретаће десно и саобраћати Улицом Јана Колара до раскрснице Јана Колара/Михала Карделиса, скретаће лево у Улицу Михала Карделиса и настављати редовном трасом.
На измењеном делу трасе КОРИСТИЋЕ се привремена аутобуска стајалишта у Бенешовој улици (код вртића) и у Улици Ондреја Марчока, пре раскрснице са Улицом Јана Колара (преко пута продавнице).
Смер из Кисача
На раскрсници Михала Карделиса/Јана Колара аутобуси ће скретати десно и настављати Улицом Јана Колара до раскрснице Јана Колара/Ондреја Марчока где ће скретати лево и саобраћати Улицом Ондреја Марчока до раскрснице Ондреја Марчока/Бенешова, скретаће лево и саобраћати Бенешовом улицом до раскрснице Бенешова/Др Јанка Гомбара, скретаће десно у Улицу др Јанка Гомбара и настављати редовном трасом.
На измењеном делу трасе КОРИСТИЋЕ се привремено стајалиште у Улици Ондреја Марчока, одмах након скретања аутобуса из Улице Јана Колара (код продавнице).
Мапу измена погледајте ОВДЕ