ЛИНИЈА 74 - СКРАЋЕНА ТРАСА 28. АПРИЛА
25.04.2018

Због одржавања 41. Фрушкогорског маратона 28. априла привремено се у оба смера мења режим саобраћаја на Фрушкогорском путу у Сремској Каменици. Траса линије број 74 Нови Сад-Поповица биће скраћена о 06:30 до 14:00 часова (опционо до 22:00 часа, у зависности од проходности пута), тако да ће аутобуси саобраћати до раскрснице Фрушкогорски пут-Мајданска улица (аутобуско стајалиште Буџак).ПРЕВОЗ ЗА УЧЕСНИКЕ 41. ФРУШКОГОРСКОГ МАРАТОНА
25.04.2018

ЈГСП „Нови Сад“ обавештава кориснике услуга превоза да ће и ове године бити организован ванредан превоз за учеснике Фрушкогорског маратона.


У суботу, 28. априла, аутобуси ће саобраћати ка Поповици од 06:00 до 10:00 часова (по потреби) са следећих полазних места:
- стајалиште испред Железничке станице, аутобуско стајалиште линија 71-74 (аутобуси се заустављају на стајалишту код Моста слободе, центру Сремске Каменице и на окретници Војиново)
- стајалиште на Булевару ослобођења, које се налази на почетку Моста слободе поред Лиманског парка (аутобуси се заустављају на стајалишту у центру Сремске Каменице и на окретници Војиново).


Повратак са Поповице (од Мајданске улице до Железничке станице) биће организован у суботу по завршетку маратона до 22:00 (последњи полазак је у 24:00 часа). Стајалишта са Поповице до Железничке станице су следећа: Поповица (окретница), Војиново, центар Сремске Каменице, редовна стајалишта на Булевару ослобођења.


Цена карте у једном смеру је на нивоу званичне цене за Поповицу и износи 110 динара. На ванредним поласцима неће важити претплатне, нити повлашћене карте.
Карте за превоз до Поповице моћи ће да се купе у аутобусу, у киосцима ЈГСП на Железничкој станици и у „покретној“ благајни код Лиманског парка. У повратку са Поповице карте ће се продавати у обележеном минибусу, постављеном код привремене окретнице на раскрсници Фрушкогорског пута и Мајданске улице. Како би се саобраћај што ефикасније одвијао, молимо путнике да купују возне карте на привременим продајним местима (ван аутобуса) и да припреме тачан износ новца за карту, те да не чекају задњи моменат за превоз до Поповице.
Сви аутобуси који буду саобраћали на ванредном превозу биће обележени посебном ознаком „Фрушкогорски маратон“.ЛИНИЈА 6 - ПРИВРЕМЕНА ИЗМЕНА ТРАСЕ ОД 25. ДО 30. АПРИЛА
24.04.2018

ЈГСП „Нови Сад“ обавештава путнике да ће од 25. до 30. арила 2018. године привремено бити измењена траса аутобуске линије број 6. Због радова на изградњи водоводног и канализационог прикључка на окретници на Тргу Саве Вукосављева, аутобуси у смеру Адице-Подбара саобраћаће тако што ће из Улице Марка Миљанова скретати десно у Улицу Филипа Вишњића, затим Тргом Саве Вукосављева настављаће до аутобуског стајалишта Косовска-Јаше Игњатовића, где ће издржавати време до наредног поласка.
У супротном смеру аутобуси ће саобраћати редовном трасом од аутобуског стајалишта Филипа Вишнића-Јаше Игњатовића.
За време измене биће отворено привремено стајалиште у Улици Филипа Вишњића, преко пута „ТЕХНИКСА“.ЛИНИЈЕ 41, 42 И 43 - ПРИВРЕМЕНА ИЗМЕНА ОД 28.03.
26.03.2018

 


Због изградње канализационе мреже у РУМЕНЦИ (Улица Данила Киша), од 28.03.2018. до завршетка радова мења се траса линије број 41, као и траса линија 42 и 43 на поласцима који саобраћају кроз Руменку.
Уместо улица Војвођанска, Николе Тесле, Војводе Путника, Данила Киша и Партизанске, аутобуси ће у поменутом периоду у оба смера саобраћати Улицом ослобођења и Партизанском према окретници.
На измењеном делу трасе користиће се постојећа аутобуска стајалишта.ЛИНИЈА 24 - ТРАЈНА ИЗМЕНА ТРАСЕ
30.08.2017

Решењем градске Управе за саобраћај и путеве, а након завршетка реконструкције саобраћајне конструкције у Улици Стевана Пешића у Ковиљу, од 1. септембра измешта се траса линије број 24 Нови Сад-Ковиљ. Кроз Ковиљ аутобуси ће саобраћати улицама Лазе Костића, Стевана Пешића и Јована Павлице, те редовном трасом до окретнице (оба смера).
Стајалишта се отварају после раскрснице улица Стевана Пешића – Лале Новосела (пар), затим код раскрснице Стевана Пешића - Лазе Костића и Јовице Павлице-Стевана Пешића (смер из Ковиља).