ЛИНИЈЕ 1 И 35 - ИЗМЕНА ТРАСЕ ЗБОГ РАДОВА НА СЕНТАНДРЕЈСКОМ ПУТУ
17.08.2018

У складу са решењем Градске управе за саобраћај и путеве (број:IV-34-3593/18 ) одређује се привремена измена трасе аутобуских линија број 1 и 35 због радова на изградњи саобраћајних површина на Сентандрејском путу у Новом Саду, од Приморске до Велебитске улице. Измењен  режим саобраћајних линија важи од 20.августа до 30. септембра 2018.године. Аутобуси на овим линијама мењају трасу кретања:


СМЕР СА КЛИСЕ


Од раскрснице улица Сентандрејски пут и Савске аутобуси  саобраћају лево у Савску улицу, десно на Темерински пут, десно у Примоску улицу до кружне раскрснице са Сентандрејским путем и даље настављају редовном трасом кретања преко Клисанског моста.


СМЕР ПРЕМА КЛИСИ


Од кружне раскрснице улица Сентандрејски пут и Приморске аутобуси саобраћају десно у Примоску улицу, лево на Темерински пут, лево у Савску улицу до раскрснице са Сентандрејским путем и даље настављају редовном трасом кретања.


АУТОБУСИ НА ЛИНИЈАМА БРОЈ 1 и 35 ПОРЕД ПОСТОЈЕЋИХ СТАЈАЛИШТА ДРУГИХ ЛИНИЈА, У СМЕРУ КА КЛИСИ  КОРИСТЕ ПРИВРЕМЕНО СТАЈАЛИШТЕ У ПРИМОРСКОЈ УЛИЦИ (НАСПРАМ БЕНЗИСКЕ ПУМПЕ „AVIA”) .ЛИНИЈЕ 11А И 11Б - ИЗМЕНА ТРАСЕ ЗБОГ РАДОВА У СТРАЖИЛОВСКОЈ УЛИЦИ
16.08.2018

У складу са решењем Градске управе за саобраћај и путеве (број:IV-34-3141/18-3 ) одређује се привремена измена трасе аутобуских линија број 11а и 11б због радова на изградњи вреловодне мреже у Стражиловској улици у Новом Саду. Измењен  режим саобраћајних линија важи од 17. августа 05. септембра 2018. године. Аутобуси на овим линијама мењају трасу кретања:


ЛИНИЈА БРОЈ 11а


Од раскрснице улица Народног фронта и Булевара ослобођења аутобуси  саобраћају лево Булеваром ослобођења, десно Булеваром цара Лазара, лево Кејом жртава рација до раскрснице са улицом Максима Горког и даље настављају редовном трасом кретања.


ЛИНИЈА БРОЈ 11б


Од раскрснице улица Кеј жртава рације и Максима Горког аутобуси  саобраћају право Кејом жртава рација, даље Булеваром цара Лазара, лево Булеваром ослобођења до раскрснице са Улицом Народног фронта и даље настављају редовном трасом кретања.


АУТОБУСИ НА ЛИНИЈАМА БРОЈ 11а и 11б ПОРЕД ПОСТОЈЕЋИХ СТАЈАЛИШТА ДРУГИХ ЛИНИЈА КОРИСТЕ ПРИВРЕМЕНО СТАЈАЛИШТЕ НА БУЛ. ЦАРА ЛАЗАРА -ИСПРЕД ТЕХНОЛОШКОГ ФАКУЛТЕТА.ЛИНИЈЕ 1, 4, 8, 9, 9А, 12, 18А, 18Б, 60, 61, 62, 64, 69 - ИЗМЕНА ТРАСА ЗБОГ РАДАОВА У УЛИЦИ ЖАРКА ЗРЕЊАНИНА
07.08.2018

У складу са решењем Градске управе за саобраћај и путеве (број:IV-34-3141/18-2 ) одређује се привремена измена трасе аутобуских линија број 1, 4, 8, 9, 9а, 12, 18а, 18б, 60, 61, 62, 64 и 69 због радова на реконструкцији вреловодне мреже у  Улици Жарка Зрењанина у Новом Саду. Измењен  режим саобраћајних линија важи од 08. августа до 05. септембра 2018.године. Аутобуси на овим линијама мењају трасу кретања:


ЛИНИЈА БРОЈ 1 И 8


Смер ка Лиману: Од раскрснице Бул. Михајла Пупина и Улице Жарка Зрењанина аутобуси саобраћају право Булеваром Михајла Пупина, скрећу десно на Трг Незнаног јунака, десно на Кеј жртава рације, десно Булевар цара Лазара , затим лево на Булевар ослобођења, лево у Народног фронта, десно у Фрушкогорску улицу до окретнице Штранд.


Смер од Лимана: Од раскрснице улица Фрушкогорске и Народног фронта аутобуси скрећу лево у Народног фронта, десно на Булевар ослобођења, десно на Бул. цара Лазара, лево на Кеј жртава рације, право Београдским кејом, лево на Трг Незнаног јунака, десно на Бул. Михајла Пупина до раскрснице са Улицом Жарка Зрењанина и даље настављају редовном трасом кретања.


ЛИНИЈА БРОЈ 4


Аутобуси на овој линији неће саобраћати за време извођења грађевинских радова.


ЛИНИЈЕ БРОЈ 9 И 9А


Смер из Петроварадина: Аутобуси са Варадинског моста скрећу десно на Трг Незнаног јунака, десно на Београдски кеј, право Кејом жртава рације, десно Булеваром цара Лазара до раскрснице са Стражиловском улицом и даље настављају редовном трасом кретања.


Смер са Новог насеља: Од раскрснице Бул. цара Лазара и Стражиловске улице аутобуси настављају право Бул. Цара Лазара, лево на Кеј жртава рације, право Београдским кејом, лево на Трг Незнаног јунака до Бул. Михајла Пупина и даље настављају редовном трасом кретања.


ЛИНИЈА БРОЈ 12


Смер из Центра: Од раскрснице улица Успенске и Јеврејске аутобуси скрећу десно у Јеврејску улицу, затим лево на Булевар ослобођења до раскрснице са Улицом Максима Горког и даље настављају редовном трасом кретања.


Смер са Телепа: Од раскрснице Бул. Ослобођења и Улице Максима Горког аутобуси саобраћају Булеваром ослобођења, скрећу десно у Јеврејску улицу, лево у Успенску до окретнице у Шафариковој улици.


ЛИНИЈА БРОЈ 18


Смер:Н.насеље-Детелинара-Лиман-Н.насеље: Од раскрснице Успенске и Јеврејске улице аутобуси саобраћају десно у Јеврејску улицу, лево на бул. Ослобођења, десно на Бул. цара Лазара и даље настављају редовном трасом кретања.


Смер:Н.насеље-Лиман-Детелинара-Н.насеље: Од раскрснице Бул. цара Лазара и Бул. Ослобођења аутобуси скрећу лево на Бул. Ослобођења, десно у Јеврејску улицу, лево у Успенску улицу до Шафарикове и даље настављају редовном трасом кретања.


ЛИНИЈЕ БРОЈ 60, 61, 62, 64 и 69


Смер из Новог Сада: Од раскрснице Бул. Ослобођења и Јеврејске улице аутобуси скрећу лево у Јеврејску улицу, десно на Бул. Михајла Пупина до Улице Жарка Зрењанина и и даље настављају редовном трасом кретања.


Смер из места: Од Раскрснице Бул. Михајла Пупина и Улице Жарка Зрењанина аутобуси саобраћају право Булеваром Михајла Пупина,  лево у Јеврејску улицу, десно на Булевар ослобођења и даље настављају редовном трасом кретања.


АУТОБУСИ НА ИЗМЕЊЕНОМ ДЕЛУ ТРАСЕ НАВЕДЕНИХ АУТОБУСКИХ ЛИНИЈА КОРИСТЕ ПОСТОЈЕЋА СТАЈАЛИШТА ДРУГИХ ЛИНИЈА.


АУТОБУСИ НА ЛИНИЈАМА БРОЈ 1,8,9 ПОРЕД ПОСТОЈЕЋИХ СТАЈАЛИШТА ДРУГИХ ЛИНИЈА КОРИСТЕ ПРИВРЕМЕНА СТАЈАЛИШТА НА БУЛ. ЦАРА ЛАЗАРА -ИСПРЕД ТЕХНОЛОШКОГ ФАКУЛТЕТА.ЛИНИЈЕ 60, 62 - ИЗМЕНА ТРАСЕ У СРЕМСКИМ КАРЛОВЦИМА
03.08.2018

У складу са решењем Oпштинске управе Општине Сремски Карловци, Одељења за комунално стамбене послове и заштиту животне средине (број:I344-20/18-IX) одређује се привремена измена траса аутобуских линија број 60 и 62 због радова на реконструкцији саобраћајнице у улици Карловачких ђака и то од раскрснице са улицом Браће Анђелић до окретнице аутобуса на Дудари у Сремским Карловцима. Измењен  режим саобраћаја на линијама 60 и 62 важи од 06.августа до 06.новембра 2018.године. Аутобуси на овим линијама мењају трасу кретања:


Линије број 60 и 62


Поменуте линије ће по уласку у Сремске Карловце користити трасу линије 61 на чијој окретници ће и издржавати време.


У супротном смеру линије 60 и 62 ће такође саобраћати трасом линије 61 до изласка из Сремских Карловаца одакле ће настављати својим редовним трасама.


На измењеном делу трасе линије 60 и 62 ће користити постојећа стајалишта линије 61.ЛИНИЈЕ 3,13 - ПРОДУЖЕНА ПРИВРЕМЕНА ИЗМЕНА ТРАСЕ
02.08.2018

У складу са решењем Градске управе за саобраћај и путеве (број:IV-34-2291/18-1 ) одређује се привремена измена трасе аутобуских линија број 3 и 13 због радова на реконструкцији водоводне мреже у улици Јанка Чмелика и у раскрсници улица Тараса Шевченка и Миленка Грчића у Новом Саду. Измењен режим саобраћајних линија продужава се до 12. септембра 2018. године. Аутобуси на овим линијама мењају трасу кретања:


ЛИНИЈА БРОЈ 3


Смер из Петроварадина: Од раскрснице улица Корнелија Станковића и Миленка Грчића аутобуси саобраћају право Улицом Корнелија Станковића до кружног тока у раскрсници Булевара Европе и Корнелија Станковића, на кружном току врше полукружно окретање и издржавају време до наредног поласка на аутобуском стајалишту у Улици Корнелија Станковића-Булевар Европа (стајалиште линије број 7а).


Смер са Детелинаре: Аутобуси као полазно стајалиште користе стајалиштеу Улици Корнелија Станковића-Булевар Европа (стајалиште линије број 7а), саобраћају право Улицом Корнелија Станковића и даље настављају редовном трасом кретања.


ЛИНИЈА БРОЈ 13


Смер са Универзитета: Аутобуси саобраћају Булеваром Европе до кружног тока у раскрсници Булевара Европе и Корнелија Станковића, на кружном току врше полукружно окретање и издржавају време до наредног поласка на аутобуском стајалишту на Булевару Европе-Бул. војводе Степе.


Смер са Детелинаре: Аутобуси као полазно стајалиште користе стајалиштеу Улици Булевар Европа-Бул.војводе Степе, саобраћају право Булеваром Европе и даље настављају редовном трасом кретања.ЛИНИЈЕ 1, 3, 6, 8, 12, 18 - ИЗМЕНА ТРАСЕ ЗБОГ РАДОВА НА БУЛЕВАР МИХАЈЛА ПУПИНА
01.08.2018

У складу са решењем Градске управе за саобраћај и путеве (број:IV-34-3141/18-1) одређује се привремена измена трасе аутобуских линија број 1, 3, 6, 8, 12 и 18 због радова на реконструкцији вреловодне мреже у Бул. Михајла Пупина у Новом Саду. Измењен  режим саобраћајних линија важи до 28. августа 2018. године. Аутобуси на овим линијама мењају трасу кретања:


ЛИНИЈА БРОЈ 1 И 8


Смер ка Лиману: Од раскрснице улица Успенске и Јеврејске аутобуси скрећу десно у Јеврејску улицу, затим лево на Булевар ослобођења, лево у Народног фронта, десно у Фрушкогорску улицу до окретнице Штранд.


Смер од Лимана: Од раскрснице улица Фрушкогорске и Народног фронта аутобуси скрећу лево у Народног фронта, десно на Булевар ослобођења, десно у Јеврејску, лево у Успенску улицу и даље настављају редовном трасом кретања.


ЛИНИЈА БРОЈ 3


Смер са Детелинаре: Од раскрснице улица Успенске и Јеврејске аутобуси скрећу десно у Јеврејску улицу, затим лево на Булевар ослобођења, лево у улицу Максима Горког, лево у Стражиловску улицу, даље улицом Жарка Зрењанина до Бул. Михајла Пупина и даље настављају редовном трасом кретања.


Смер из Пероварадина: Од раскрснице Бул. Михајла Пупина и Улице Жарка Зрењанина аутобуси скрећу лево у Улицу Жарка Зрењанина десно у Улицу Војвођанских бригада, десно у Улицу Максима Горког, десно на Бул. ослобођења, десно у Јеврејску и даље настављају редовном трасом кретања.


ЛИНИЈА БРОЈ 6


Смер са Адица: Од раскрснице Футошке улице и Бул. Ослобођења аутобуси скрећу десно на Бул.ослобођења, , лево у улицу Максима Горког, лево у Стражиловску улицу, даље улицом Жарка Зрењанина до Бул. Михајла Пупина и даље настављају редовном трасом кретања.


Смер са Подбаре: Од раскрснице Бул. Михајла Пупина и Улице Жарка Зрењанина аутобуси скрећу лево у Улицу Жарка Зрењанина десно у Улицу Војвођанских бригада, десно у Улицу Максима Горког, десно на Бул. Ослобођења, лево у Футошку улицу и даље настављају редовном трасом кретања.


ЛИНИЈА БРОЈ 12


Смер из Центра: Од раскрснице улица Успенске и Јеврејске аутобуси скрећу десно у Јеврејску улицу, затим лево на Булевар ослобођења до раскрснице са Улицом Максима Горког и даље настављају редовном трасом кретања.


Смер са Телепа: Од раскрснице Бул. Ослобођења и Улице Максима Горког аутобуси саобраћају Булеваром ослобођења, скрећу десно у Јеврејску улицу, лево у Успенску до окретнице у Шафариковој улици.


ЛИНИЈА БРОЈ 18


Смер:Н.насеље-Детелинара-Лиман-Н.насеље: Од раскрснице Бул. Ослобођења и Футошке улице аутобуси саобраћају бул. Ослобођења, даље скрећу десно на Бул. Цара Лазара и даље настављају редовном трасом кретања. На аутобуском стајалишту Бул. Ослобођења -Футошка усклађују пролазно време


Смер:Н.насеље-Лиман-Детелинара-Н.насеље: Од раскрснице Бул. Цара Лазара и Бул. Ослобођеђа аутобуси скрећу лево на Бул. Ослобођења, лево на Бул. Краља Петра I и даље настављају редовном трасом кретања. На аутобуском стајалишту Бул. Ослобођења -Јеврејска усклађују пролазно време.


АУТОБУСИ НА ИЗМЕЊЕНОМ ДЕЛУ ТРАСЕ НАВЕДЕНИХ АУТОБУСКИХ ЛИНИЈА КОРИСТЕ ПОСТОЈЕЋА СТАЈАЛИШТА ДРУГИХ ЛИНИЈА.ЛИНИЈЕ 1, 4, 8, 11А,11Б, 13 – ПРИВРЕМЕНА ИЗМЕНА ОД 27.07.
26.07.2018

ЈГСП „Нови Сад“ обавештава путнике да се од 27. јула мењају трасе аутобуских линија број 1, 4, 8, 11а, 11б и 13 због радова на изградњи вреловодне мреже у зони раскрснице Фрушкогорске улице и Булевара цара Лазара. У складу са решењем Градске управе за саобраћај и путеве аутобуси ће до 17. августа саобраћати следећим трасама:


ЛИНИЈЕ БРОЈ 1 и 8 (ОБА СМЕРА)
Раскрсница Булевар цара Лазара/Фрушкогорска улица - Булевар цара Лазара - Булевар ослобођења - Народног фронта - Фрушкогорска улица - окретница на Штранду.
ЛИНИЈЕ БРОЈ 4, 11а и 11б (ОБА СМЕРА)
Раскрсница Булевар цара Лазара/Фрушкогорска улица - Булевар цара Лазара - Булевар ослобођења до Улице Народног фронта - редовна траса кретања.
ЛИНИЈА БРОЈ 13
СМЕР Универзитет-Грбавица-Детелинара:
Раскрсница Јиречекова улица/ Фрушкогорска - Улица Народног фронта - Булевар ослобођења до раскрсница са Булеваром цара Лазара - редовна траса кретања.
СМЕР Детелинара-Грбавица-Универзитет:
Аутобуси саобраћају редовном трасом.


НА ИЗМЕЊЕНОМ ДЕЛУ ТРАСЕ НАВЕДЕНИХ АУТОБУСКИХ ЛИНИЈА КОРИСТИЋЕ СЕ ПОСТОЈЕЋА СТАЈАЛИШТА ДРУГИХ ЛИНИЈА.


 ОД 22. ЈУНА ЛЕТЊИ РЕД ВОЖЊЕ
21.06.2018

ЈГСП „Нови Сад“ обавештава кориснике услуга да је од 22. јуна у градском, приградском и међумесном саобраћају на снази летњи ред вожње.
У односу на пролећни ред вожње, због очекиваног смањења броја путника у летњим месецима смањује се и број полазака, који су усклађени са потребама корисника услуга превоза.ЛИНИЈЕ 3 И 13 - ПРИВРЕМЕНА ИЗМЕНА НА ДЕТЕЛИНАРИ
13.06.2018

Због радова на реконструкцији канализационе мреже у Улици Јанка Чмелика у Новом Саду, привремено се измештају трасе аутобуских линија број 3 и 13. Аутобуси у одласку из Улице Јанка Чмелика саобраћају улицама Орловића Павла и Миленка Грчића до Улице Корнелија Станковића и даље настављају постојећом трасом.
На измењеном делу трасе користиће се у одласку привремено сталајиште након левог скретања у Улици Облачића Рада.ЛИНИЈА 76 - ПРИВРЕМЕНА ИЗМЕНА ОД 16.06.
11.06.2018

Због извођења радова на изградњи атмосферске канализације и потпорног зида у Слободарској улици (од раскрснице са путем Лединци-Стари Лединци до Улице Јована Јовановића Змаја), од 16.06.2018. на снази је привремена измена трасе аутобуске линије број 76–Нови Сад-Лединци.


Аутобуси на линији 76 кроз Лединце саобраћају Фрушкогорском улицом у оба смера, без скретања за НОВЕ ЛЕДИНЦЕ (за време наведене измене АУТОБУСИ НЕ САОБРАЋАЈУ ЗА НОВЕ ЛЕДИНЦЕ).