Важна обавештења

Регресиран превоз за ученике и студенте

Ученици и студенти који су остварили право на РЕГРЕСИРАН ПРЕВОЗ У ВОЗИЛИМА ЈГСП-а „НОВИ САД“, ДОПУНУ ПРАВА НА ВОЖЊУ ЗА СВАКИ МЕСЕЦ ОБАВЉАЈУ ИСКЉУЧИВО НА ШАЛТЕРУ БР. 14 НА АУТОБУСКОЈ СТАНИЦИ.Диференцијација цене појединачних карата

Од 05. 02. 2024. године на снагу ступа нов ценовник који подразумева диференцијацију цена појединачних карата за превоз, која се уводи у циљу стимулације путника да карте купују ван возила. Овом изменом предузеће жели да се постигне бржи улаз путника, краће задржавање на стајалишту и ефикасније поштовање реда вожње, затим максимално растерећење возача од продаје карата у аутобусу, што ће им омогућити још бољу усредсређеност на вожњу и повећати безбедност превоза. Цена појединачне карте купљене е-новчаником и даље ће остати 65 динара на градским и 110 динара на приградским линијама, док ће та иста карта уколико се купује код возача кешом бити 100, односно 150 динара. Цене претплатних карата на свим линијама остаће исте.Без наплате карата на градским и приградским линијама 01.02.2024.

Поводом Дана града превоз путника у јавном градском превозу 1. фебруара обављаће се без накнаде (карте се неће наплаћивати на градским и приградским линијама).
Карте за превоз на међумесним линијама наплаћиваће се по важећем ценовнику.Нова услуга плаћања превоза е-новчаником

Од 22. јануара креће нова услуга плаћања превоза путем е-новчаника, која ће значајно поједноставити наплату превоза и убрзати проток путника. Е-новчаник је неперсонализована картица на коју се уплаћују средства за једноставно плаћање превоза на валидатору у аутобусу.
Приликом уласка у возило корисник мора да прислони е-новчаник са уплаћеним средствима на валидатор (цхецк ин), након чега се на валидатору исписује порука о успешној/неуспешној валидацији.
У току је промо период у којем првих 3.000 путника, који од 15. 01. до 04. 02. сакупе пет појединачних карата, добијају е-новчаник. Сакупљених пет карата могу да се бесплатно замене за е-новчаник на продајним местима предузећа и 23 киоска „Маxим Боx“ на градским стајалиштима.
Током промо периода цена е-новчаника износи 375 динара. Е-новчаник може да се купи на продајним местима предузећа и киосцима „Маxим Боx“ на градским стајалиштима. На купљени е-новчаник корисник уплаћује новчани износ за плаћања појединачне карте у возилу. Од 22. 01. 2024. е-новчаник моћи ће да се допуни на свим продајним местима ЈГСП „Нови Сад“, на киосцима на градским стајалиштима, преко Нсмарт портала и мобилне апликације Нсмарт.
Све додатне информације о е-новчанику путници могу да пронађу на у рубрици Карте/е-новчаник.Поново ради киоск на Новом насељу

Од 22. јануара 2024. године почиње са радом киоск за продају карата на Новом насељу. Радно време са странкама је од 08:00 – 15:00 часова.Продужено важење НСМАРТ картица

Од 17. 05. 2023. године важење НСМАРТ картица продужено је са три на пет година од дана издавања.