Linija 2 - Privremeno ukidanje stajališta
17.06.2024
Zbog radova na toplovodu u ulici Bate Brkića u Novom Sadu, određuje se privremeno ukidanje stajališta „Bul. Bate Brkića – Satelitska  pijaca“ na liniji broj 2, Centar-Novo naselje.

Stajalište će biti ukinuto u periodu od 17.06.2024. do završetka radova.


Linije 3b, 6a, 14 - Ukidanje polazaka za vreme trajanja školskog raspusta
17.06.2024

JGSP „Novi Sad“ obaveštava korisnike usluga da zbog završetka školske godine za učenike osnovnih škola na teritoriji grada Novog Sada, autobusi na linijama 3b, Petrovaradin (OŠ Jovan Dučić) - Puckaroš i 6a, Adice – Veternik (OŠ Marija Trandafil),  od ponedeljka 17.06.2024.godine, pa do početka nove školske godine, neće saobraćati.


Takođe, u istom periodu se ukidaju i četiri polaska na liniji 14, Centar-Sajlovo (smer sa Sajlova), u 07:25, 07:30,13:20 i 13:25 časova.Linije 42, 43 – Privremene izmene trasa na polascima kroz Tankosićevo od 15. 06.
14.06.2024

U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, od 15. 06. 2024. godine privremeno će biti izmenjene trase autobuskih linija 42 i 43 (polasci kroz Tankosićevo). Zbog radova na izgradnji vodovodne i kanalizacione mreže u Železničkoj ulici u Kisaču, autobuski saobraćaj odvijaće se na sledeći način:


Smer iz Novog Sada


Na raskrsnici Dr Janka Gombara/Benešova autobusi će skretati levo i nastavljati Benešovovom ulicom do raskrsnice Benešova/Ondreja Marčoka, skretaće desno i saobraćati Ulicom Ondreja Marčoka do raskrsnice Ondreja Marčoka/Jana Kolar, skretaće desno i saobraćati Ulicom Jana Kolara do raskrsnice Jana Kolara/Mihala Kardelisa, skretaće levo u Ulicu Mihala Kardelisa i nastavljati redovnom trasom.


Na izmenjenom delu trase KORISTIĆE se privremena autobuska stajališta u Benešovoj ulici (kod vrtića) i u Ulici Ondreja Marčoka, pre raskrsnice sa Ulicom Jana Kolara (preko puta prodavnice).


Smer iz Kisača


Na raskrsnici Mihala Kardelisa/Jana Kolara autobusi će skretati desno i nastavljati Ulicom Jana Kolara do raskrsnice Jana Kolara/Ondreja Marčoka gde će skretati levo i saobraćati Ulicom Ondreja Marčoka do raskrsnice Ondreja Marčoka/Benešova, skretaće levo i saobraćati Benešovom ulicom do raskrsnice Benešova/Dr Janka Gombara, skretaće desno u Ulicu dr Janka Gombara i nastavljati redovnom trasom.


Na izmenjenom delu trase KORISTIĆE se privremeno stajalište u Ulici Ondreja Marčoka, odmah nakon skretanja autobusa iz Ulice Jana Kolara (kod prodavnice).


Mapu izmena pogledajte OVDELinije 4, 11a, 11b – Privremena izmena trase na Limanu
14.06.2024

U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, od 17.06. do 17.07.2024. godine privremeno se menjaju trase autobuskih linija broj 4, 11a i 11b  zbog rekonstrukcije kanalizacione mreže u Ulici Narodnog Fronta, od Ulice Dragiše Brašovana do Fruškogorske ulice:


Linije 4, 11b (smer iz Centra)


Od raskrsnice Bulevara cara Lazara i Fruškogorske ulice autobusi će saobraćati pravo Bulevarom cara Lazara do raskrsnice sa Bulevarom oslobođenja, skretati levo na Bulevar oslobođenja, desno u Narodnog fronta i dalje nastavljati redovnom trasom.


NA IZMENJENOM DELU TRASE NEĆE SE KORISTITI STAJALIŠTA DRUGIH LINIJA.


Linije 4 ,11a (smer sa Limana)


Od raskrsnice Narodnog fronta i Bulevara oslobođenja autobusi će skretati levo na Bulevar oslobođenja, desno na Bulevar cara Lazara do raskrsnice sa Fruškogorskom ulicom i dalje nastavljati redovnom trasom.


NA IZMENJENOM DELU TRASE KORISTEĆE SE I  STAJALIŠTE BULEVAR OSLOBOĐENJA-NARODNOG FRONTA.


Mapu izmena pogledajte OVDELinije 51a, 52, 53, 54, 55, 56 – Privremeno izmeštanje stajališta od 10.06.
07.06.2024

U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, od 10. 06. do 20. 06. 2024. godine privremeno će biti izmeštena autobuska stajališta „Futoški put – Garaža JGSP“ i „Futoški put – Benzinska pumpa“ zbog radova na rehabilitaciji kolovoza na Futoškom putu, u delu od Mačvanske ulice do priključka za ulaz u Garažu JGSP (smer prema Veterniku).
Privremena autobuska stajališta biće postavljena za linije 51a, 52, 53, 54, 55 i 56 u desnoj kolovoznoj traci, neposredno pre ulaza u garažu JGSP“Novi Sad“, te na ostrvu Novosadskog puta, naspram postojećeg stajališta „Futoški put – Benzinska pumpa“ za linije 51a, 52, 53, 54 i 55.


Mapu izmena pogledajte OVDELinija 43 - Dodatna izmena dela trase na polascima koji saobraćaju preko Tankosićeva
29.03.2024

Od 03. 04. 2024. godine polasci na liniji broj 43 (Novi Sad-Stepanovićevo), koji po redu vožnje saobraćaju preko Tankosićeva, od okretnice u Kisaču saobraćaće novoizgrađenim putem od Svetosavske ulice do državnog puta IIA. Autobusi na navedenim polascima saobraćaće i u povratku „preko Tankosićeva“ za Novi Sad (radni dan, subota, nedelja).
Na izmenjenom delu trase su registrovana tri nova stajališta.
Smer prema Stepanovićevu:
- stajalište Kisač/Novoizgrađeni put/Svetosavska (pored novog stajališta koristiće se sva redovna stajališta na trasi, uključujući i stajalište na okretnici u Kisaču).
Smer prema Novom Sadu:
-stajalište Kisač/Novoizgrađeni put/Svetosavska
-stajalište Kisač/Mihala Kardelisa/Milana Tepića
(pored dva nova stajališta koristiće se sva redovna stajališta na trasi).