Naručivanje pretplata za vaše zaposlene


Obaveštavamo Vas da prilikom poručivanja prava na vožnju za vaše zaposlene od novembra 2021. godine uplate obavljate isključivo preko banke Poštanska štedionica na račun:
200-325513010100114

Pravna lica mesečne pretplate za zaposlene naručuju isključivo preko NSMART online portala

KOMPLETNO
UPUTSTVO
  

REGISTRACIJA

Da bi mogli da naručujete pretplate za svoje zaposlene neophodno je da se prvo registrujete, odnosno otvorite svoj korisnički nalog. Ovo je potrebno uraditi samo jednom i zatim prilikom svakog naručivanja koristite isti korisnički nalog.

Prilikom procesa registracije potrebno je uneti osnovne podake o preduzeću i email adresu. Nakon što na vašu email adresu dobijete korisničko ime i lozinku možete se ulogovati na portal. Lozinka je generisana od strane NSMART sistema i možete je promeniti ako želite već posle prvog logovanja na portal. 

NARUČIVANJE PRETPLATA

Da bi naručili pretplate za zaposlene, prvo se morate ulogovati na svoj korisnički nalog.

Sledeći korak je da za svoje zaposlene, koji su izradili kartice, odaberete zonu koju kupujete. Nakon naručivanja predračun i specifikaciju možete da vidite na portalu.

Obavezno pre plaćanja pregledajte specifikaciju i predračun.

Ukoliko uočite da ste napravili grešku (niste dobro odabrali zonu ili nekom zaposlenom niste trebali da naručite pretplatu za taj mesec), prijavite našoj podršci preko Cases - Case platforme problem.

Ukoliko imate novog zaposlenog, ili je neko od zaposlenih napustio vaše preduzeće, prijavite našoj podršci preko Cases - Case platforme izmene.

Samo kada ste sigurni da su svi podaci tačni uplatite iznos.

OBAVEZNO UPIŠITE POZIV NA BROJ PO MODULU 97 KOJI STE DOBILI OD JGSP-a. Na taj način ubrzavate proces kupovine!

Kada evidentiramo vašu uplatu račun je odmah dostupan na portalu.

Kartice će biti aktivne najkasnije 24 sata od evidencije uplate, odnosno od prvog u mesecu za koji ste kupili mesečnu pretplatu.